Sidorhttp://sinneskattenspyssel.blogspot.se/search/label/spinnrocken

torsdag 1 mars 2012

Sjal i kärleksknutar

Två virkade sjalar i rustik garn, två nystan till varje räckte á 25 kr. Kärleksknutar är ett virksätt som är riktigt riktig skoj att göra. Kan mycket väl tänka mig att det kommer bli många fler.

2 kommentarer:

 1. Så roligt att du hittade mig...i bloggvärlden upptäcker man nya saker hela tiden :) Som när jag nu fann dig här och dina fantastiska hantverk.
  Ha en fin helg!
  Anneli

  SvaraRadera
 2. Ja man kan undrar varför jag "springer" på så mycket...jo just för att inspireras men också testa/lära...för det vet jag att när jag blir pensionär då har jag banne mig inte råd att fladdra runt på detta vis. Passar på också medans jag är fullt frisker och kry för man vet aldrig vad livet har för överaskning runt hörnet. Det är så många som säger det ska jag göra sedan jag blir pensionär....ja och så kommer överaskningen fram och där sitter man och kan t.ex. inte ta sig någon stans...försöker att leva i nuet och njuta av det....

  supersnyggt du virkar...har sett den där tekniken men inte provat. Så du ser jag har saker kvar massor med saker kvar att testa..... ;-)
  och så håller du ju på med något som jag tycker verkar jätteskojigt och jag är avis på ;-)))
  Lev väl och var rädd om dig!

  SvaraRadera