Sidorhttp://sinneskattenspyssel.blogspot.se/search/label/spinnrocken

tisdag 15 juli 2014

Början på en ny uteplats


I dag när jag kikade in hos frisky frog visade hon upp sin fantastiska pergola som hon slitit med. Grävt och byggt och allt som hör till en uteplats. Jag har alltid drömt om en uteplats precis vid sjökanten och nu jäklar ska det bli en där.
Bara att klippa ner det här " tösslet" är arbetsamt. Sen ska det grävas upp rötter också.... Vad har jag gett mig in på?
Om det blir som jag tänkt mig så ska vi ha en uteplats här. Jag drömmer för det får man väl? Om att den ska gå en bit ut i vattnet. Där ska jag sitta på ljumna sommarkvällar och doppa fötterna i sjön när jag läppjar på ett glas gott vin.

3 kommentarer:

 1. Ge inte upp nu! =) Det gör väl inget om det tar lite tid? Du har väl sett mitt pergola-inlägg, ibland tar det ett antal år.
  Gott att dottern är på säker mark igen.
  /kram

  SvaraRadera
 2. Stort projekt men det skall kanske inte vara klart i år? Gräv en tim/dag eller helg för jag gissar det är vid er stuga - då blir du säkert klar till nästa år :)
  Kan tro det är skönt att få hem dottern - läskigt när det händer saker i världen vi inte kan rå på eller påverka. Ha en fortsatt skön sommar :)

  SvaraRadera
 3. Kämpa på! Det är ju processen som är det roliga...när du redan ser inne i huvudet hur bra det blir! H.Tilda

  SvaraRadera