Sidorhttp://sinneskattenspyssel.blogspot.se/search/label/spinnrocken

tisdag 1 maj 2012

Ministickor

Valborg tillbringade jag hos min dotter i Göteborg. Eftersom jag hört väldigt mycket positivt om Tummelisa garnaffär så blev det ett besök. Antagligen har jag haft väldigt höga förväntningar för jag blev ganska besviken på affären. Men jag kom hem med nya strumpstickor 2,5 och 23 cm långa rundstickor. Enligt info ska man behöva en inkörningstid för det är lite speciellt att sticka med dessa små stickor. Får prova och se annars har slängt 100:- i sjön!

4 kommentarer:

 1. hoppsan vilka små dvärgar...jag tror att de försvinner i mina händer och så blir det kanske litet för smått och jobbigt för mina värkande fingrar....

  men ooo vilken dag det varit idag...så varmt och skönt....har rensat i rabatterna och njutit av lunch - nässelsoppa - som grannfrun bjöd på...så mumsigt!

  Vi var på Tom Tits i söndags med barnbarn så nu har jag haft två dagar att vila upp mig innan jobbet kallar ;-))

  Ha det bäst!

  SvaraRadera
 2. Ja, det är bra att ha mönstren samlade på den lilla stickan. Berätta gärna hur det är att sticka med den lilla lilla rundstickan när du provat :-)

  SvaraRadera
 3. Väntar med spänning på att höra vad du tycker om dem. Har kikat på dem ho Garn-Malin i Skövde, men inte vågat slå till än....
  Kram, ha det gott!

  SvaraRadera