Sidorhttp://sinneskattenspyssel.blogspot.se/search/label/spinnrocken

söndag 12 oktober 2014

Babynestet är färdigt !

 Vad skoj det är att sy till de små, Babynestet har jag sytt färdigt och det blev riktigt bra. Mönstret har jag köpt på Stof o stil men jag vet att det finns mönster här på nätet om man vill rita själv.
Till vadd köpte jag ett täcke från Ikea som kostade 29 kr så det här babynestet har inte kostat många kronor, tyget hade jag i mina gömmor. Nu är det bara att vänta på att den lilla ska komma. Sen till våren så blir det till att sy fler.

3 kommentarer:

  1. Vad fint det blev. Jag bestämde med min son och fru idag att jag ska sy ett nest till deras lill* som kommer i januari. Får se om jag ritar mönster själv eller köper färdigt.

    SvaraRadera
  2. Smart att köpa täcke på IKEA. Jag har varit i valet och kvalet om jag skulle sy babynest till min blivande bebis men tänkte att det är för mycket jobb... men det är säkert jättebra att ha. Hur lång tid tog det att göra?

    SvaraRadera
  3. Jättefin! Har du täcke på sidorna också eller "bara" i botten? Vad är bäst tror du, vadd eller täcke? Jag hittade fina mönster här på nätet och ska sy en till i vår. =o)

    SvaraRadera