Sidorhttp://sinneskattenspyssel.blogspot.se/search/label/spinnrocken

söndag 19 februari 2012

Smått är skoj att sticka.

 Numer stickar jag sockor bara i magicloop tekniken, så himla skönt att slippa alla stickor som ramlar ur och inte minst så är de färdiga samtidigt.
 Raggsockor i storlek 41 blir gigantiska jämfört till en liten nyfödd.
Ur värma liten har jag stickat både koftan och mössan, mössan är jag tveksam till, men koftan kommer jag garanterat göra fler av. Nu ska det bara hittas söta knappar till den så kan den levereras.

2 kommentarer:

  1. duktiga du! jag har provat med rundsticka men fick inte till det, håller mig till strumpstickorna. Jag stickar en tåuppsocka nu, men har alltid problem med hälen - har du något bra tips? Ha det bäst :)

    SvaraRadera
  2. Oj så påtagligt storleksskillnaden blev! Vad mycket du hunnit med....jag tycker att jag stått och stampat på samma ställe ett bra tag nu, men det beror på det jiddrans lövet som upptog min tid.

    Jo jag har lyssnat på böcker förr, men jag tycker om att bläddra och läsa. Detta trots att jag inte har något mot teknik (jobbar ju med IT)....eller också är det därför jag tycker om det "handfasta" att hålla i papper....men jag inser att jag inte hinner läsa eftersom mina händer är upptagna i hantverkets värld hela tiden och jag vill gärna hänga med och njuta av böckernas värld.

    SvaraRadera