Sidorhttp://sinneskattenspyssel.blogspot.se/search/label/spinnrocken

onsdag 4 maj 2011

Tjäderträff, stick och garnfrossa!

Igår var jag och min stickande väninna Vonna, på utflykt till den stora staden. När man som vi bor i ett litet samhälle eller som man säger här "byn" är det skönt att se något lite större. Naturligtvis var det inbjudan från Ann-louise om att vara med på stickcafet i Skövde som var det största dragplåstret. Vi har lärt känna varandra på stickcafet på facebook, så nu var det dags att träffa Ann-Louise, det komiska i allt var att vi har arbetat på samma ställe i början av 90-talet. Världen är bra liten!

Emmas garn och hem var värdar, så naturligtvis följde det med en del garn hem, fame trend så jag kan göra färdigt min panda sjal och 12 nystan fresco ett skönt bomullsgarn som det dessutom var rea på (inte fel). Sitter här och försöker att intala mig själv att nu Carina gör du färdigt först innan du börjar med det nya garnet. Får väl sticka på det påbörjade och samtidigt fundera på vad det ska bli av de 12 härvorna.

När vi kom ut efter en hel del prat o lite stickande så var det vitt! och på hemvägen som gick över Billingen var det riktigt mycket snö. Rätt som det var dök en tjädertupp upp, stod där och spände sig. Han såg lite argsint ut så att ge sig ut för att få en bättre bild det vågade vi inte.
En trevlig kväll med nya bekantskaper är alltid rätt.

4 kommentarer:

 1. Brrr huvva det är så kallt nu, men hoppas det blir varmare till helgen.

  Kanske har du sett det här - tur att det inte gick så får er ;-)

  http://svtplay.se/v/2412690/vasterbottensnytt/reporter_anfolls_av_spelgalen_tjader?sb,k104714,2,f,-1

  SvaraRadera
 2. Det var så underbart att träffa er IRL!!!!
  Hopps det inte dröjer allt för länge till nästa gång.
  Kram o på återseende!
  Ann-Louise

  SvaraRadera
 3. Vilken trevlig kväll det var i Skövde! Massor med garner och det fanns ju även pärlor......vilket vi också gillar...Eller hur Carina? ;o) Kanske dags att få in några UFO:n med armband, halsband och liknande...*suck*... Tjädern blev som pricken över i:et! Perfekt avslutning på en rolig kväll. Tack A-L för inbjudan.

  Ha en fin och skön helg Carina, så hörs vi.
  Kram vonna

  SvaraRadera
 4. det är ju tjädern evert. han bor där och har blivit lite förvirrad sen dom tog bort hans skog så han tror nu att vägen hör till hans revir. Alla som kommer förbi är potentiella kombatanter (ellr bara tanter kanske ;))men han ska få flytta till ett säkrare ställe nu har jag hört. Om han inte redan har flyttat. Vi kan ju ta en tur i sommar på lite sightseeing och kolla efter :)

  SvaraRadera