Sidorhttp://sinneskattenspyssel.blogspot.se/search/label/spinnrocken

söndag 28 november 2010

Tema söndag

Pandasjalen har stått högt upp på min att göra lista väldigt länge, i går kväll så satte jag igång. Några nystan Drops delight låg här och bara skrek åt mig att sticka med oss. Nu finns dessutom stickmönstret översatt till svenska. på engelska är det panda silk dk "fan shawl"
En mössa till min man i alpaca silk frånHjerte garn har jag fått till och det behövs för här hos oss är det snöoväder. Mönstret hittade jag på ravelry och heter stripey.
Men det absolut skojigaste som hänt den här veckan är när jag och mina arbetskollegor var på kurs och lärde oss göra granbockar. Att göra något tillsammans som inte har med arbetet att göra är väldigt skoj, och jag tycker dessutom att det är viktigt.
Hur har eran vecka sett ut så här i advent tider?


4 kommentarer:

 1. Så fin din Stripey är!
  Den stickar jag också. Min pappa ska få den :-)
  Jag använder också garn från Hjertegarn, Vidal Alpaca.

  SvaraRadera
 2. Du har hunnit med mycket under veckan, bocken blev jättefin.
  Kram!

  SvaraRadera
 3. Det är mångfaldig nytta med Online stickcafé, man får mycket stickat och hittar många fina blogar. Var hittar man mönstret till Pandasjalen på svenska. Jag har inte ännu vågat mig på en engelsk beskrivning.

  SvaraRadera
 4. Läcker gran! Shit, en annan har inte ens fått upp allt bjäffs än. Jag väntar fortfarande på att få bli stor och göra som JAG vill. Och eftersom jag är närmare pension än tonår så räknar jag med att det kommer inträffa -aldrig.. Så jag gör julklappar istället...

  SvaraRadera