Sidorhttp://sinneskattenspyssel.blogspot.se/search/label/spinnrocken

söndag 19 september 2010

Jag har en ide´


Det finns massor av fina och kreativa bloggar som bara väntar på att upptäckas. I alla dessa finns massor av idéer att dela med sig av, men det gäller att hitta dem.
Jag har en fotoblogg där jag har ett tema varje fredag som andra bloggar lägger in bilder på sina tolkningar av temat, sen länkar man sitt inlägg till min blogg och där samlas förhoppningsvis en hel del olika tolkningar.
Vips har man en hel massa olika bloggar att kika på.
Har ni någon ide´som ni vill visa eller kanske ni sytt något eller stickat eller kanske gjort något i betong, visa oss! Eller vill du berätta om någon bra bok?
Nu har jag en ide´om att vi alla som gillar att göra något med vår kreativa sida, ska samlas här.
Så ni som stickar, syr ,scrappar eller pysslar med annat lägg in er länk här, och sätt en länk till min sida på er sida så man hittar hit och till er.
Jag tänker att lägga ut den här utmaningen varje söndag vad tror ni om det? Förhoppningsvis kommer fler o fler att hitta hit.

Tryck på add your link och följ instruktionerna så kommer en liten bild upp med din sida, sen är det bara att trycka sig fram på alla de olika sidor som jag hoppas kommer upp här.
Välkommna!

8 kommentarer:

  1. Hej!
    Rolig ide. Jag kanske bidra någon gång.
    //Anne-Lie

    SvaraRadera
  2. Tack för din hälsning på min blogg.
    du har en spännande blojj så hit kommer jag igen.Vilka fina stickningar du har att visa upp.

    SvaraRadera
  3. Vilken kul idé. Nu ska vi se hur det var du tänkte att vi skulle fortsätta?
    Jag sparar din mail och hör av mig när jag spikat datum för vårens stickkurser i Provence.

    SvaraRadera
  4. Det verkar som en bra idé, jag virkar själv och scrappar ibland. Fattade dock inte riktigt hur det går till väga, ska jag länka dig nu på min blogg eller??

    SvaraRadera
  5. Sådär, nu har jag lagt in en länk hit :)

    SvaraRadera
  6. Nu har jag också lagt in en länk här. :)

    SvaraRadera
  7. Vilken kul ide! Jag stickar för det mesta, lite sockar och vantar men vill så gärna ha inspiration till annat och det får jag om jag besöker andra stickorsker :) Lägg till mig så skall jag ha koll på söndagsbilden :)

    Ha det :)

    SvaraRadera