Sidorhttp://sinneskattenspyssel.blogspot.se/search/label/spinnrocken

lördag 4 september 2010

Att livet går i cykler ser man tydligt när jag kikar i mitt gamla hobbybibliotek. Nu när stickning, virkning och annat pyssel är stort igen så ler jag ofta lite igenkännande.
På sjuttio talet när jag fick min första barn var färgerna orange,brunt och grönt det som var riktigt inne. Nu när jag ser influenser från den tiden på mina barn, vet jag inte om jag ska anse att åren har gått eller le igen.
Vi virkade överkast och gardiner i parti och minut , när jag tittade i virkboken från 75 så hittade jag en filt som jag minns att jag virkade just i de här färgerna. Men den finns inte kvar, men minnet lever ..

3 kommentarer:

 1. Nostalgi! Jag känner igen böckerna, hade någon eller några av dem, men de försvann i någon flyttning senare. Roligt att försjunka i minnen en stund.
  Ha en fin helg.
  Maria

  SvaraRadera
 2. Överkastet var ju jättefint! Jag stickar men virka är jag inte alls bra på...
  Ha en underbar dag!

  SvaraRadera
 3. Hi hi kan inte hjälpa att småle jag satt förra natten och tittade just i den där boken som jag fått av mamma och har bestämt mig för att göra just den filten men inte bestämt garn och färg än och i natt sitter jag och slösurfar och hittar hit världen är ganska kul ju... Ha ett bra liv... Kramizar från norr...

  SvaraRadera